Szalonról

 

 

A Tormási Autóház egy családi vállalkozás. Kiemelten fontos tulajdonosaink és kollégáink számára,  hogy ügyfeleink a lehető legkiválóbb szolgáltatásokban részesüljenek cégünknél. A kecskeméti születésű Tormási Attila 1970-ben lett magánvállalkozó, autószerelő kisiparosként kezdte pályafutását. Akkoriban a szülői háznál tevékenykedtek a bátyjával, Tormási Lászlóval. 1980-ban a testvérek megvásárolták volt főnöküktől a kisipari műhelyt, ahol még fiatalon kitanulták a szakmát. 1990 őszére a Tormási testvérek műhelyéből lett az első magyar Bosch márkaszerviz, valamint még ugyanebben az évben, átköltöztek a műhelyből a volt Megyei Tanács garázsába.

A Tormási Autóház évtizedek óta szolgáltat Kecskeméten és régiónkban a gépjárműkereskedelem és -javítás területén. A tulajdonosai és munkatársai tudják, megtanulták, hogy a cég boldogulásának és jövőjének záloga az a már régóta magunkévá tett szemlélet, amely szerint az üzleti tevékenységünk középpontjában kizárólag az Ügyfélelvárások teljesítése, meghaladása és az Ügyfélelégedettség elérése állhat.

Célunk egyre több autót értékesíteni és egyre szélesebb körű és magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtani úgy, hogy ne csak mi gondoljuk, hanem ügyfeleink is, hogy üzleti kapcsolatunk hosszú távú és gyümölcsöző.

1991-ben a Tormási szerviz tagja lett az induló Opel hálózatnak Magyarországon. Az évek során az Opel személyautói mellett a haszonjárművek, valamint a Suzuki márka forgalmazási jogát is elnyerte a Tormási Autóház és egy másik telephellyel bővült, ahol használt autókat is forgalmazunk.

Cégünk tevékenységének jelene és jövője azon múlik, hogy az ügyfeleink részére elvégzett munkák, megkötött ügyletek ne csak mennyiségileg fejlődjenek töretlenül és folyamatosan, hanem minőségileg is - mégpedig a múltból tanulva, tapasztalva. Az egészséges és fenntartható üzleti fejlődésünk leküzdhető nehézségekkel terhelt útjának végén azt a kívánt állapotot szeretnénk elérni, amelyben az ügyfeleink ismétlődő megbízásai és újravásárlásai biztos megélhetést biztosítanak munkatársainknak és biztos pénzügyi alapot teremtenek cégünk működéséhez.

2001-ben a Tormási Kft. a kecskeméti autósszakmában az elsők között vezette be az MSZ EN ISO 9001: 2009 minőségirányítási rendszert, 2009-ben pedig elsőként csatlakozott az MSZ EN ISO 14001: 2005 környezetközpontú irányítási rendszer ez által újabb jelentős lépést tett a jobb és színvonalasabb kiszolgálás felé, mely alapfeltétele a vevők megőrzésének.

2011-ben a magyarországi Isuzu értékesítési hálózat tagja lettünk. Ezzel a márkával jól kiegészíthető az eddig forgalmazott modelleink köre. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csak a gépjárművet, hanem a hozzá kapcsolódó összes felmerülő igényt ki tudjuk elégíteni, mint a finanszírozás, gyári kiegészítők, extra tartozékok és a biztosítás ügyintézés is.

A Jász utcai telephelyen kiváló minőségű, korszerű karosszéria- és fényezőműhely, valamint a saját biztosítási kárfelvétel és ügyintézés várja meglévő és leendő ügyfeleinket.

Úgy gondoljuk, hogy a mára már önálló brandként működő cégünk hosszú távú, érdemi üzleti jelenlétét a következő értékeink szolgálják leginkább: a megbízhatóság, a nem csak látszólagos, hanem őszintén gondolt ügyfélközpontúság, a folyamatosan fejlődő szakértelem és a nem csoportként, hanem elhivatott, együttműködő csapatként dolgozó munkatársaink munkája.